Ústí nad Labem - Dobroměřice

20.05.2017 15:39

Sestava: Patrik Schejbal, Aleš Havelka, Jakub Kamír, Dan Vokrouhlík, Petr Eichelmann, Matěj Novák, Ondřej Richter, Tomáš Helcl, Lukáš Rauer, Josef Starý, Filip Holý, Daniel Boleslav, Petr Němec.

Výsledek: 6:3 (goly: Richter, Němec, Holý)

Referát: Dnes vyhrál zcela zaslouženě lepší tým, jelikož Ústí bylo lepší na balonu a v invidiuálních dovednostech nás po většinu utkání převyšovalo. Na druhou stranu musím říci, že utkání jsme nezačali vůbec špatně a nejen, že jsem vyhrávali 1:0, ale mohli jsme skore navýšit, přičemž ve vyložených šancích jsme zcela selhávali a naopak našemi individáulními chybami, kterých by jsme se neměli dopouštět jsme soupeři zcela lehce umožnili skorovat a tímto nám utekl ve skore. Na druhou stranu musím říci, že to kluci nezabalili a poté co někteří přidali na agresivitě a začali si zodpovědněji plnit úkoly na hřišti se naše hra zlepšila a opět jsme se dostávali po kombinačních akcích do vyložených příležitostí, které jak je již zvykem jsme neproměnili. Dnes skore rozhodl náš nedůraz, individuální chyby a též neproměňování více než stoprocentních příležitostí. Sportovně musíme přiznat, že soupeř byl fotbalovější a to díky tomu, že v kádru dnes nastoupila většina týmu, který hraje ligu a tak to pro naše kluky byla škola si proti takovým hráčům zahrát.

Každopádně kluky i přes chyby chválím, jelikož chtějí hrát a utkání nevzdali a pořád se snažili o co nejlepší výsledek, což je velikým přínosem do další práce.