Strupčice - Dobroměřice

12.11.2017 15:47

Sestava: Bohdan Metveiijenko, Michal Reitspies, Miloslav Holub, Jakub Kamír, Martin Friedrich, Petr Eichelmann, Matěj Novák, Marek Štekl, Tomáš Helcl, Martin Nový, Josef Starý, Stanislav Čimpera, Robert Rac, Dan Červeňák, Daniel Boleslav, Markéta Douchová

Výsledek: 10:0

Referát: Dnes jsme se postavili urostlejším klukům a tudíž fyzicky vyspělejším než je náš tým a na předvedené hře našeho týmu to bylo vidět. Každopádně jsem rád za takové zápasy, jelikož tyto zápasy nám ukazují co a jak zlepšit. Každopádně v dnešním utkání jsme nastoupili bez několik tradičních hráčů základní sestavy, ale i tak jsme kombinačně řešili poměrně dobře věci, ale bylo na klukách vidět, že si moc nevěří a proti rychlešímu soupeři naši kluci nestíhali. Kluky jsme o poločas poučili jak mají hrát a to hlavně naše strany, jelikož tam soupeř hrozil nejvíce, ovšem kluci si toto ponaučení nevzali k srdci a kupili chybu za chybou. Na druhou stranu bylo vidět, že když jsme udrželi balon na zemi, tak tam jsme byli silnější než soupeř, pouze se nesmí kluci bát vzít zodpovědnost na sebe a stále nutit soupeři naši hru a né si nechat vnutiti hru soupeře jak toto bylo v některých momentech tohoto utkání. 

Každopádně je vidět, že musíme stále trénovat a hrát jak umíme. Dnes nemohu nikoho konkrétního vyzdvihnout, ale celkově to tak špatné nebylo jak vypadá výsledek, jelikož plno golů jsme dostali velmi laciných, ale to kluci vědi sami.