Přátelské utkání - FK Dobroměřice - SK Slaný - 20.2.2011

21.02.2011 09:51

 

Dne 20.2.2011 se v dopoledních hodinách uskutečnilo přátelské utkání fotbalových přípravek obou týmů hrané na 3x 15 minut v tělocvičně 4. Základní školy v Lounech, a to za účasti přibližně 50 přihlížejících.
Jak domácí tým, vedený trenéry Jirkou Chaloupkou a Alešem Havelkou st., tak i tým ze Slaného byl ve velmi dobré atmosféře za neustálého povzbuzování fanoušků hnán do útočných akcí. Hra se neustále přelévala z jedné strany na druhou, přičemž oba týmy si vytvořily příležitosti ke skórování, avšak brankáři těchto týmů většinu příležitostí chytili.
První gól v utkání se podařilo vstřelit hostům, a to v první třetině utkání z přímého kopu na hranici brankoviště, přičemž ještě v téže třetině se podařilo skóre gólem Aleše Havelky ml. srovnat. V následujícím čase se podařilo domácích dvěma góly opět Aleše Havelky ml. otočit skóre na svoji stranu a tento stav vydržel až do předposlední minuty, kdy hosté z penalty upravili na konečných 3:2.

Za domácí tým nastoupili:
David Doležal, Aleš Havelka, Matýsek Šimon, Matěj Olič, Kája Řezáč, Mates Leotta, Milan a Honzík Hezinovi, Lukáš Filipčuk, Honzík Havelka, David a Matěj Srbkovi.