Přátelské utkání 6.3.2011 - FK Dobroměřice - SK Slaný - 7:6

07.03.2011 07:01

 Přátelé a věrní fanoušci dobroměřické kopané.

Dne 6.3.2011 se od 10:00 hodin uskutečnilo přátelské utkání přípravek proti stejně starým malým fotbalistům ze Slaného. Utkání se odehrálo v pěkné sportovní hale ve Slaném, a to za přihlížení přibližně 50 diváků, kteří jako v předešlém utkání hraném v Lounech, mohutně povzbuzovali a hnali vpřed své ratolesti.

V utkání hraném opět na 3x15 minut se skóre přelévalo z jedné strany na druhou, kde po první odehrané třetině jsme vyhrávali 0:2, ale ve druhé třetině velmi dobře hrající soupeř využil chyb, kterých se naše mužstvo dopouštělo, a skóre otočil na 5:4. Ve třetí třetině se naši kluci opět zlepšili a celkově celý zápas vyhráli 6:7. Za naše mužstvo skórovali čtyřmi góly Vojtíšek Srb, dvěma góly Aleš Havelka a premiérově taktéž jednou Lukáš Filipčuk.

Za naše družstvo zodpovědně a bojovně odehráli utkání David Doležal, Aleš Havelka, Matýsek Šimon, Daniel Martinec, Matěj Olič, Lukáš Filipčuk, Honza a Milan Hezinovi, Matýsek Srbek, Mates Leotta a Vojta Srb.

Všechny zúčastněné, a to i hráče soupeře, bych chtěl pochválil za přístup k utkání a to nejen na hřišti, jelikož jak mnozí naši hráči po utkání prohlásili: „Máme nové kamarády“. Zodpovědně za všechny mohu sdělit, že přístup jak hráčů, tak trenérů týmu ze Slaného, je příkladný a již se těšíme na další prohloubení naší spolupráce, kterou zcela určitě do budoucna ještě rozšíříme. Již dnes se těšíme na další shledání s našimi novými kamarády ze Slaného, které bude jistě co nejdříve.

Fotografie z utkání je možné shlédkou na pripravkafkdobromerice.rajce.idnes.cz/