Krupka - Dobroměřice

11.06.2017 21:21

Sestava: Patrik Schejbal, Aleš Havelka, Jakub Kamír, Martin Friedrich, Matěj Novák, Ondřej Richter, Tomáš Helcl, Josef Starý, Filip Holý, Jaroslav Lišťanský, Daniel Boleslav, Jan Havelka

Výsledek: 2:1 (gol: Starý)

Referát: Dnes proti nám nastoupil poměrně fyzicky vyspělejší tým a kluky o dost většími než jsou naši tzv. čahouni a to od počátku byla naše nevýhoda, jelikož soupeř na nás vlétl a byl lepší v zápase, jelikož jsme se báli, aby jsem něco nepokazili a to také bylo příčinou obou golů, které byli zcela zbytečné. Každopádně jsme goly dostaly jak na počátku, tak na konci poločasu, ale naopak do druhého poločasu jsme se poměrně hodně zlepšili a též jsme si vytvořili poměrně větší množství golových příležitostí po hezkých kombinacích, ale až na jednu jsme toto nevyužili. Kluci se moc snažili a zahráli si všichni poměrně dost a vzhledem k okolnostem musím dnes všechny i přes prohru pochválit, jelikož zápas v takovém horku kluci odmakali a každý hrál na hraně svých možností a to také vzhledem k tomu, je polovina týmu měla za sebou utkání na velké hřiště proti starším. Dnes i přes prohru se nikdo z nás nemusí za nic stydět, jelikož takto se bojuje a dnes k vítězství chybělo pouze štěstíčko a to určitě s takovým přístupem budeme mít. 

Kluci dnes převedli bojovný výkon a v druhém poločase přesně takovou hru, kterou chceme, aby jsme předváděli. Dnes není koho kárat, jelikož všichni se snažili a to je základ všeho.