FK Dobroměřice – SK Slaný : 11:1

30.03.2011 17:33

  Dne 28.3.2011 se od 16:30 hodin uskutečnilo letošní první přátelské utkání na přírodní trávě, a to na hřišti v Dobroměřicích s našimi dobrými kamarády ze Slaného. Soupeř přijel na utkání se silným diváckým doprovodem, přičemž fanoušci dobroměřických hráčů se nenechali nijak zahanbit. Celkem utkání přihlíženo přibližně 60 diváků a za bouřlivé atmosféry se hráči obou družstev pustili do utkání, hrálo se na 3x20 minut s vervou a s odhodláním vyhrát. Po celé utkání se hra přelévala z jedné strany na druhou, mnohdy ve snaze vybojovat míč se vytvořil shluk hráčů obou družstev - až nebyl chvílemi vidět míč pod těly hráčů. Větší štěstí při zakončování šancí měli hráči Dobroměřic, kteří vstřelili celkem jedenáct gólů.

Za domácí vstřelil gól: Vojtik Srb a to 7 gólů, Daniel Martinec 2 góly, Daniel Rost a Milánek Hezina po jednom gólu. Konečný výsledek ovšem neodpovídal hře, která se na trávníku odehrávala, jelikož Dobroměřice při příležitostech soupeře podržela obrana a především v bráně výborně chytající brankář Davídek Doležal, který chytil kromě jednoho gólu mnoho dalších.

Po utkání všichni hráči, funkcionáři a také fanoušci obou družstev svorně prohlásili, že odpoledne strávené při takové akci bylo velmi dobré a již se všichni těší na další utkání. Toto se uskuteční v nejbližším možném termínu po dohodě se soupeřem se Slaného.

 

Za domácí družstvo nastoupili: Davídek Doležal, Alešek Havelka, Vojtik Srb, Daniel Martinec, Daniel Rost, Honzík a Milánek Hezinovi, Matýsek Olič, Matýsek Novák, Kája Řezáč, Matýsek Leotta, Lukášek Filipčuk, Dominik Šnejdr

 

Sportu zdar a fotbalu zvlášť

 

Fotografie z utkání pripravkafkdobromerice.rajce.idnes.cz/Zapas_Slany_28.3.2011/