Dobroměřice - Strupčice

20.09.2017 21:48

Sestava: Bogdan Metveyienko, Michal Reitspies, Miloslav Holub, Jakub Kamír, Marek Štekl, Matěj Novák, Ondřej Richter, Markéta Slivkaničová, Josef Starý, Robert Rac, Daniel Červeňák, Daniel Boleslav, Pavel Jirásek, Petr Němec.

Výsledek: 0:8

Referát: Dnes jsme se sestavou museli poměrně hodně improvizovat, jelikož v týdnu přišlo několik omluvenek kvůli nemoci a těsně přes zápasem další a to u klíčových hráčů, což poznamenalo průběh celého utkání. Od počátku naši kluci se soupeřem, který byl starší jako všichni naši soupeři drželi poměrně zdatně krok a též jsme si vytvořili několik golových příležitostí, které jsme ovšem neproměnili a na druhé straně naše byť malé zaváhání bylo potrestáno golem. Kluci se ovšem snažili a chuť a snaha se nikomu nedá upřít. Dnes se mi na hřišti velmi líbili Kuba s Danem Boleslavem a též Míla s Márou, kteří hráli velmi dobře. Kluci s postupem času upadali fyzicky, ale i tak jsme hráli stále se vztyčenou hlavou a je vidět na klukách chuť a vůle se poprat o každý balon. Dnes jsme opět po poměrně slušném výkonu a to hlavně v první půli padli, ale na druhou stranu musím konstatovat, že poslední dobou máme kvalitu i v bráně ať tam je kdokoliv z našich tří brankářů, kteří jsou opravdu dobří. Dnes jak Bogdan, tak Míša předvedli několik kvalitních zákroků a jsou příslibem do budoucna vedle našich hráčů do pole, kde se ani tam naši brankáři neztratili.

Dnes by jsem všechny pochválil až na výsledek, který ovšem není vůbec určující. Doufám, že ve výkonech budeme pokračovat a přidáme i lepší výsledek, což je dle mého pouze otázkou času. Každopádně jsem rád za kluky, kteří tam u nás jsou a též by jsem chtěl popřát Oliverovi jako trenérovi vše nejlepší k narozeninách a jak sdělil po utkání, tak mu kluci též udělali výkonem a hlavně snahou radost.