Dobroměřice - Košťany

05.11.2017 13:58

Sestava: Michal Reitspies, Bohdan Matveiienko, Miloslav Holub, Jakub Kamír, Martin Friedrich, Samuel Sláma, Petr Eichelmann, Matěj Novák, Marek Stekl, Martin Nový, Josef Starý, Stanislav Čimpera, Štefan Adi, Robert Rac, Dan Červeňák, Daniel Boleslav, Markéta Douchová, Petr Němec

Výsledek: 9:0 (goly: 2x Rac, Červeňák, 1x Eichelmann, Kamír, Boleslav, Friedrich, Metveiienko)

Referát: Dnes jsme se postavili soupeři, s kterým jsem v prvním soutěžním utkání prohráli rozdílem třídy, ale dnes jsme nastoupili zcela jinak naladěni a bylo od prvních okamžiků vidět, že kluci chtějí vyhrát, což nakonec dokázali a to tak, že ve všech fotbalových dovedností jsem soupeře na všech postech zcela jednoznačně přehrávali. Hned z počátku jsme se do soupeře zakousli, ale bohužel jsme z toho vytěžili pouze jeden gol, při našich několik neproměněných tutových příležitostí. Následně jsme dali díky Bohdanovi, což je brankář, který dnes chtěl hrát v poli gol a všichni začali hrát v klidu a k vidění bylo hodně hezkých kombinací, přičemž skore narůstalo a to díky naší kombinační hře a též v osobních soubojích jsme soupeře jednoznačně přehrávali. V jistým chvílích jsme ovšem polevili a bylo to znát, jelikož soupeř se dostával na naší polovinu a díky naší laksnosti též zahrával i penaltu, kterou Michal chytil. 

Každopádně kluci dnes předvedli velmi hezký, pohledný fotbal a i přihlížejícím divákům se dnešní zápas musel z našeho pohledu líbit. Někteří nechápali jak jsme se stejným soupeřem mohli prohrát, ale na to je jednoduchá odpověď, jelikož kluci již vědí co od nich chceme a co mohou čekat jeden od druhého. Každopádně si z chyb nic nedělají a snaží se stále učit a zlepšovat a z chyb si berou ponaučení. Kulci jsou velmi dobrá parta, která si velmi sedla a nejen na trénincích, ale i v šatně a také mimo fotbal kluci spolu komunikují a všichni jsou skromní a trpěliví.

Dnes všechny chválím, ale i tak se na naší hře objevili chyby, ale ty jsme si řekli a těch co se jich to týká moc dobře vědí co příště udělat jinak. Každopádně hrajeme jeden za druhého a to dnes opět bylo vidět.