Dobroměřice - Chomutov

31.05.2017 21:00

Sestava: Patrik Schejbal, Aleš Havelka, Jakub Kamír, Martin Friedrich, Dan Vokrouhlík, Petr Eichelmann, Matěj Novák, Ondřej Richter, Tomáš Helcl, Lukáš Rauer, Martin Nový, Josef Starý, Jaroslav Lišťanský, Filip Holý, Robert Rác, Marek Štekl, Miloslav Holub, Daniel Boleslav, Petr Němec

Výsledek: 0:13

Referát: Dnes jsme se postavili na velkém hřišti družstvu z Chomutova a musíme uznat, že soupeř byl ve všech dovednostech lepší. Byl rychlejší, dravější, velmi dobře pracoval s míčem a snaha u soupeře byla větší než u našich hráčů. Na druhou stranu musím říci, že jsme nejdříve dostali goly po zbytečných zaváháních a poté i po velmi hezkých akcích. Dnes se nám vůbec herně nedařilo, jelikož jsme soupeře vůbec nedostupovali a umožňovali jsme mu lehce kombinovat. Naši kluci si zahráli všichni, ale bohužel dnes není co chválit na jednu stranu, ale na druhou musím říci, že jsem byl velmi rád za toto utkání, jelikož jsme si opět vyzkoušeli hru na velké hřiště a ukázalo nám to, kde jsou nedostatky a těch se více než dost. Kluci viděli, že musí na sobě stále pracovat. Každopádně děkuji všem za dnešní účast na utkání a hlavně si z toho nic kluci nedělejte, jelikož pouze z chyb se můžeme poučit a to doufám i uděláme. Nemůže se všem všechno povést.

Rodičům děkuji za dnešní povzbuzování kluků a za účast na dnešním modelovém utkání, na který jak jsem se přesvědčil byli všichni zvědaví. Každopádně se kluci v jistých momentech i snažili, ale dnes to bylo na velmi dobře hrajícího soupeře málo.