Dobroměřice - Bílina

27.05.2017 22:39

Sestava: Patrik Schejbal, Aleš Havelka, Jakub Kamír, Martin Friedrich, Petr Eichelmann, Ondřej Richter, Lukáš Rauer, Martin Nový, Josef Starý, Adam Haraus, Filip Holý, Marek Štekl, Miloslav Holub, Daniel Boleslav, Jan Havelka, Petr Němec

Výsledek: 8:0 (goly: 3x Rauer, 1x Kamír, Friedrich, Nový, Štekl, Holý)

Referát:Dnes jsem se utkali pro nás se známým soupeřem, se kterým jsme začali opatrně, ovšem postupen času v teplém počasí jsme začali hrát to co jsme měli a hned jsme soupeři nedali ani nejmenší příležitost. Dnes se zúčastnil širší kádr našeho týmu a všichni dostali dostatek prostoru ukázat, že fotbal mají rádi a něco se naučili, přičemž nikdo nás nezklamal krom několika nepovedených věcí, které jsme klukům vysvětlili. Na našich hráčích bylo znát od počátku odhodlání a počáteční rozpaky se hned rozplynuly. Kluci se navzájem povzbuzovali a to všem na hřišti moc pomohlo. Až na malé chyby kluci odvedli to co jsme očekávali a chtěli a proto musíme být spokojeni. K utkání a k soupeři kluci přistoupili s pokorou a úctou, přičemž nic nepodcenili. K vidění byly hezké kombinace a i zakončení. V příštím utkání dostane příležitost ještě širší kádr, jelikož jsme některé hráče museli oželet kvůli rodinným záležitostem a též k vidění budou i naši nováčci, kteří s námi začali trénovat. 

Dnes všechny chválím za vše co předvedli a hlavně za kolektivního ducha a je vidět, že jsme velmi dobrá parta, která drží při sobě a to jak děti, tak rodiče a toho si já osobně strašně moc vážím.